Over ons bedrijf N.J. Dol

Na jaren dienst te hebben te hebben gedaan als lasser in de staalconstructie besloot ik van mijn passie mijn werk te maken. Na het behalen van mijn vakdiploma’s ben ik in 1986 begonnen met mijn Autospuiterij – Autoherstelbedrijf. ┬áMijn jongere broer Pieter Dol kwam in 1989 bij mij werken. Dat Pieter dezelfde affiniteit en passie heeft voor dit vak bleek wel uit de wedstrijd, welke was uitgeschreven door de Vakopleiding Carrosseriebedrijf in 1992 waar Pieter van de 800 carrosserie herstellers de 6de plaats van Nederland behaalde.

We bestaan nu bijna 30 jaar en kunnen vol trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in auto restauratie en dat we een zeer grote kennis hebben vergaard van BMW modellen. Wij beschikken over alle vereiste diploma’s en certificaten en zijn gelukkig in staat om een uniek exemplaar, dat voor vele is afgeschreven weer op te bouwen en met trots over de weg te laten rijden.

Wij willen bekend staan om de vergeten service, waar je tegenwoordig voor moet betalen. Het is de kracht van ons bedrijf om dit met een grote glimlach kosteloos aan onze klanten te geven en lopen met onze ‘ouderwetse’ instelling voorop met echte service.

Maar onze kennis reikt verder dan alleen klassiekers…

Onze kennis is niet merkbepalend, wij houden ons bezig met de laatste moderne technieken in de automotive branche. Dus of het nu gaat om uw vertrouwde auto waar u al jaren plezier van heeft en deze graag goed wilt onderhouden of dat het gaat om een service model van het nieuwste BMW-model.

Wij helpen u graag, tot ziens bij N.J. Dol

Hans & Pieter Dol

Een impressie: